Mosterd, Kaas & Paté
- 
                         
                        Ambachtelijke bier paté KartuisPaté waar 6% bruin kartuisbier is aan toegevoegd. Ideaal voor op hapjes, of een boterham. Meer info€ 6,90
- 
                         
                        Ambachtelijke bierrillette KartuisAmbachtelijke bierrillette waar G4-bier van Kartuis aan is toegevoegd. Zo fijn dat de mousse als het ware smelt in je mond! Ideaal voor op hapjes of voor op de boterham. Meer info
- 
                         
                        Extra mosterd 210 gNog pittiger en straffer dan de straffe mosterd. Meer info€ 4,50
- 
                         
                        Honingmosterd 210gMosterd is pittig van smaak, maar de honing maakt hem zacht. De mosterd heeft een mooie textuur en volle smaak. Ideaal voor bij een stukje kaas, vlees, bier of bereiding. Meer info€ 6,00
- 
                         
                        Keizersberg Abdijkaas +/- 900 g (indien voorradig)De Abdijkaas Keizersberg is een romige kaas. Meer info
- 
                         
                        Straffe mosterd 210 gStraffe variant van de Zachte Mosterd, naar een bijna honderdjarig basisrecept. Meer info€ 4,50
- 
                         
                        Zachte mosterd 210 gDe mosterd is een eerder zachte mosterd, hoofdzakelijk gemaakt van geel mosterdzaad. Meer info€ 3,90

 
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
                    
                                        
                                     
			