Zakelijk

 

Een spreker, bezoeker, buitenlandse gast, …. op een streekeigen manier  een attentie geven

Streekproducten lenen zich uitermate goed voor het geven van een attentie. U kunt één van onze standaardmanden kiezen of we kunnen op uw aangeven een gepersonaliseerde mand samenstellen. De samenstelling van de gepersonaliseerde mand wordt door ons bewaard zodat u, indien gewenst, later eenvoudig eenzelfde mand kan bestellen.

U verrast uw personeel met een leuk geschenk

Naar aanleiding van een jubileum, eindejaar, mijlpaal, … kan een streekmand zeker op de nodige appreciatie van uw personeelsleden rekenen. Ook hier kunnen we werken met gepersonaliseerde samenstellingen. Personeelsgeschenken kunnen bovendien fiscaal zeer interessant zijn zowel voor het personeel als voor de werkgever.

U organiseert een evenement voor personeel en/ of klanten

Wij kunnen samen met u een streekpakket samenstellen op maat van uw organisatie dat als aandenken aan de deelnemers wordt meegegeven.

Bij dagevenementen kunnen wij instaan voor een streekeigen picknickmand. Voor grotere aantallen, nemen wij graag de verdeling van de pakketten op de dag zelf voor onze rekening. Zo hoeft u zich hier geen zorgen rond te maken.

U laat uw personeelsleden eigen privébestellingen plaatsen

Wij kunnen ook voor uw personeelsleden aan bijzondere voorwaarden streekproducten leveren. De streekmanden worden dan bovendien gratis geleverd op het bedrijf.

Is de btw op aankoop van streekproducten aftrekbaar?

Hiervoor verwijzen we naar BTW.

 

De Streekmand richt zich in het bijzonder naar bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. U kunt bij ons terecht, voor kleine en grote aantallen, met kleine en grote budgetten.Indien u hier interesse in heeft, kan u steeds met ons contact nemen. Wij lichten graag de verschillende mogelijkheden en voorwaarden toe.