Honing-mosterd dressing 37 cl

De honing-mosterd dressing van Hof ter Vrijlegem is ideaal voor gebruik op een slaatje, bij mosselen of op een sneetje kaas met een geroosterde boterham. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,50
-+

Productbeschrijving

Details

De honing-mosterdvinaigrette wordt gemaakt op basis van de koolzaadolie en koolzaadhoning van het Hof Ter vrijlegem, mosterd van De Ster en azijn. Om de vinaigrette textuur te geven, zit er ook gepeld koolzaad in. Dit product is dus gemaakt op basis van verschillende streekproducten! De honing-mosterd dressing is ideaal voor gebruik op een slaatje, bij mosselen of op een sneetje kaas met een geroosterde boterham. 

Producent
Hof Ter Vrijlegem

Hof Ter Vrijlegem is meer dan een charmante B&B waar je kan genieten van de rust en het landbouwleven. Peter en Ann Coucke - Saerens baten er een gemengd landbouwbedrijf uit. ‘Een kleinschalig en familiaal bedrijf waar ook onze kinderen Marie, Annabel en Willem de handen uit de mouwen steken’, vertelt Ann. De specialiteit is koolzaad. ‘Niet alleen om te dienen als biobrandstof. De beste koolzaadolie is een lekkernij in de keuken, ideaal voor koude en warme bereidingen.’
De olie wordt gewonnen uit zorgvuldig gesorteerd zaad van eigen teelt. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische solventen en bleekmiddelen zoals bij industrieel gewonnen oliën. Om de nootachtige smaak extra te accentueren wordt het zaad gepeld met behulp van een eigen ontwikkeld procedé. De olie wordt gebotteld op de boerderij en rechtstreeks vermarkt naar lokale winkels en andere hoeveproducenten.

Locatie

Asse

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Zelf samen te stellen mand - Riet

Zelf samen te stellen mand - Riet

Van: € 7,00

Tot: € 420,70

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Van: € 4,00

Tot: € 417,70

Zelf samen te stellen mand - Stof

Zelf samen te stellen mand - Stof

Van: € 7,50

Tot: € 421,20