Lander Van Baatsem 33 cl

Lander van Baetsem is een blond bier dat eerst een zeer hoppige en bittere smaak geeft maar snel overgaat in een zachte honingachtige afdronk (8,5° alc.).

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 2,40

Productbeschrijving

Details

Lander van Baatsem is een blond bier dat eerst een zeer hoppige en bittere smaak geeft maar snel overgaat in een zachte honingachtige afdronk. De bitterheid zwakt wel wat af naar mate het bier wat langer rijpt maar dit is zeker geen verlies. Het bier heeft ook een hergisting op de fles. Het is dan wel een bier van 8.5 graden maar door de zachte afdronk en het bittere in het begin, maakt het ook een bier dat toegankelijk is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Producent
Boutersemse Degustatiegilde

"Akkoord, je moet er geen ambras over maken, maar je kan er wel uren van gedacht over wisselen, ervaringen delen, zoeken naar onderliggende en/of opkomende nieuwe smaken tijdens het proeven, mekaars bevindingen becommentariëren (van mekaars glas proeven maakt hier deel van uit), enz 

En dat is precies wat wij deden met familie en vrienden op een gezellig terrasje of gewoon thuis in de luie zetel. Stilletjes aan groeide tussen pot en pint het idee om dit alles te delen met meer mensen. En zo ontstond de “Boutersemse degustatie gilde”

De opbrengst van gaat ,met uitzondering van een startbedrag voor een volgende evenement, integraal naar het goede doel. Iedere jaar is dit een ander goed doel zijn."

Locatie
Boutersem

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Familiemand

Familiemand

€ 72,20
Zelf samen te stellen mand - Riet

Zelf samen te stellen mand - Riet

Van: € 7,00

Tot: € 433,85

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Van: € 4,00

Tot: € 430,85

Zelf samen te stellen mand - Stof

Zelf samen te stellen mand - Stof

Van: € 7,50

Tot: € 434,35