Lander Van Baatsem donker 33 cl

De Caramouten en kruiden geven dit bier een zachte caramelsmaak en een fruitig aroma. Lander donker heeft een alcoholpercentage van 8,5% met hergisting op de fles.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,40
-+

Productbeschrijving

Details

De Caramouten en kruiden geven dit bier een zachte caramelsmaak en een fruitig aroma. Lander donker heeft een alcoholpercentage van 8,5% met hergisting op de fles. De naam komt van Hage-"Lander" en verwijst ook naar onze gelijkname Reus "Lander van Baatsem".

Producent
Boutersemse Degustatiegilde

"Akkoord, je moet er geen ambras over maken, maar je kan er wel uren van gedacht over wisselen, ervaringen delen, zoeken naar onderliggende en/of opkomende nieuwe smaken tijdens het proeven, mekaars bevindingen becommentariëren (van mekaars glas proeven maakt hier deel van uit), enz 

En dat is precies wat wij deden met familie en vrienden op een gezellig terrasje of gewoon thuis in de luie zetel. Stilletjes aan groeide tussen pot en pint het idee om dit alles te delen met meer mensen. En zo ontstond de “Boutersemse degustatie gilde”

De opbrengst van gaat, met uitzondering van een startbedrag voor een volgende evenement, integraal naar het goede doel. Iedere jaar is dit een ander goed doel zijn."

Locatie
Boutersem

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Zelf samen te stellen mand - Riet

Zelf samen te stellen mand - Riet

Van: € 7,00

Tot: € 423,60

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Zelf samen te stellen mand - Doos Straffe Streek

Van: € 4,00

Tot: € 420,60

Zelf samen te stellen mand - Stof

Zelf samen te stellen mand - Stof

Van: € 7,50

Tot: € 424,10